Som a la teva disposició

Antonio Termes Herran

La major part de la meva activitat laboral ha estat desenvolupada en el sector industrial, concretament en el metal·lúrgic. Trenta-cinc anys de treball en les diversas àrees em van donar el privilegi d'obtenir gran formació pràctica i molta relació amb les persones.

 

He pogut endinsar-me en la Tecnologia, la Producció, el Comercial, les Finances, els Recursos Humans i la Direcció. Vaig culminar la meva trajectoria com a director General, càrrec que vaig exercir durant 15 anys.

 

Parlo varis idiomes; tinc un Master en Direcció d'Empreses, el PDG per el IESE de Barcelona; Sóc Coach CAC per ASESCO (Associació Espanyola de Coaching) y segueixo el codi deontològic de la ICF (International Coach Federation).

 

A l'actualitat exerceixo com a Coach professional d'Acció Coaching d'on sóc co-fundador amb la meva dona, la Mariló.

 

En el meu temps lliure m'agrada anar tant en moto com en bici de muntanya, navegar en Patí de vela i moltes altres activitats que em permeten estar en contacte amb la natura. 


Marta  Termes Miranda

Licenciada en Psicologia, Màster en Psicologia de la salut i Psicoteràpia per la Universitad Ramón Llull. Tinc formació en Intervenció amb nens amb problemes d'aprenentatge, desenvolupament i TDAH, així com Formació en Coaching personal.

 

Tinc experiència en el tractament en Comunitat Terapèutica a personas amb Adiccions. He col·laborat amb la associació AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) relacionada amb persones amb problemes de base neurològica.

 

He viscut fora d'Espanya i parlo anglès.

 

Actualment treballo de Coach a Acció Coaching i segueixo el codi deontològic de la ICF (International Coach Federation)

 

Les meves altres passions són el ball i la bellesa..

 


Coaching personal a Barcelona


Mariló Miranda Amezcua

El meu gran interès per "el saber" en temes relacionts amb el benestar personal, m'ha portat a Diplomarme en: Neuropatia, Homeopatia, Massatge Tahilandès, Reflexologia podal, diagnòstic per l'Iris i d'altres teràpies.

 

Assistint a formació continuada en Masters i Seminaris vaig descobrir el Coaching. Sóc Coach CAC per ASESCO (Asociació Espanyola de Coaching) i segueixo el codi deontològic de la ICF (International Coach Federation)

 

A l'actualitat exerceixo com a Coach professional d'Acció Coaching d'on sóc co-fundadora amb el meu marit, l'Antonio.

 

M'encanta estar en contacte amb la natura i en especial "caçar bolets".

 


Àngels Retamero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per  circumstàncies extraordinàries, la meva vida laboral va començar als 12 anys.

Després de moltes experiències laborals  vaig acabar per crear el meu propi negoci dins el món de la geriatria. Vaig ser-hi gerent directora, abarcant les diverses àrees corporatives i seguint la meva gran missió: acompanyar les persones en els últims moments de la vida.

 

 Actualment excerceixo de Coach professional  independent, Networking i també soc membre de l'equip d'Acció Coaching. Estic asociada a la ICF (International Coach Federation).

 

Les meves passions són les  motos, viatjar i conèixer  persones.


Col·laboradors

Tenim molts amics col·laboradors, també altres Coachs que de tant en tant venen a fer Sesions i Tallers a Acció Coaching.

 

Per a tots ells, els nostres desitjos i ànims per a que continuïn avançant, creixent en la seva actitud i contribuint amb el seu treball a fer un món millor. També us donem el nostre agraïment més sincer per la vostra col.laboració quan us hem necessitat.