Coaching corporatiu

Coaching a les empreses

L'empresa actual està centrada en innovar i millorar la seva competitivitat de forma contínua.

 

Cada àrea aplica millores, la tecnologia ha passat a liderar la vida de l'empresa, des d'el procés creatiu fins el consumidor final; convençuda que tècnicament podem superar el nivell d'excel·lència actual, any rere any, els dos últims segles així ho confirmen.

 

Nous materials, processos i sistemes ens permeten seguir avançant, progressant, evolucionant cap a l'excel.lència. No obstant, deixa'm fer-te dues preguntes:

 

Fins a quin punt és prescindible la implicació de les persones?

 

La seva participació estableix el nivel d'èxit?

 

-Jeanie Daniel Duck en el seu libre "El monstre del Canvi" va definir  les 5 etapes del canvi.

-Simon Dolan ens va obrir la caixa dels  "Valors" a tots, per millorar la nostra comprensió cap a ells.

-Tonny Robbins amb "Allibera el tu poder" ens obre camins per a assolir allò increíble i a superar reptes impossibles.

 

I n'hi ha molts més... Coincideixen en que deixen clar que només s'obtenen els millors resultats quan la persona és feliç fent la seva feina, participant de manera activa i positiva en els nous canvis; sent capaç de compartir i felicitar el que han aconseguit els seus companys com si fossin propis. També coincideixen en que si a la persona se li reconeixen els seus mèrits corporatius amb freqüència, farà tot això de manera permanent en el temps. 

 

El Coaching personal aplicat a l'àmbit corporatiu millora la implicació, el respecte i la eficiència de les persones a nous límits més enllà de les previsions. A més, l'empresa es renova en el seu esperit creixent a un nou nivell en la seva cultura. 

 

Hem publicat quelcom sobre això aquí.

 

Sol.licita una visita d'un dels nostres Coachs a la teva empresa o vine a veuren's. Descobreix quines son les avantatges d'aplicar un programa de coaching corporatiu. Tenim tallers disponibles. L'entrevista és gratuïta i sense compromís, resoldràs els dubtes i et permetrà el.laborar una oferta que reculli clarament els objetius amb resultats específics en la mesura de les teves necessitats.


El coaching potencia el teu equip


LEAN Coaching

Un programa enfocat a l'Àrea "Manufacturing", on LEAN y Coaching personal van agafats de la mà. Quan s'aplica a l'àrea de la empresa, el coaching corporatiu es barreja amb l'asessoria par a donar un resultat espectacular i exitós.


Coaching corporatiu a Barcelona